Κλείσιμο

Αναζήτηση

Κλείσιμο

Πολιτική Ακυρώσης / Επιστροφών και Υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.

Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω:

1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
2. Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στην αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).
3. Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.

Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:
– Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας και ενώ βρίσκεστε στο “Ταμείο” μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Αδειάστε το καλάθι σας” ώστε να διαγραφούν τα είδη που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας.
– Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 26810 52402 (για το κατάστημα της Άρτας) ή 26510 40418 (για το κατάστημα των Ιωαννίνων)και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
– Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στα τηλέφωνα 26810 52402 (για το κατάστημα της Άρτας) ή 26510 40418 (για το κατάστημα των Ιωαννίνων) ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

A. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε.
Παρακαλείστε :
Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικό/ους προς επιστροφή στο αντίστοιχο πεδίο.
Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικούς που επιθυμείτε να παραλάβετε προς αντικατάσταση στο αντίστοιχο πεδίο.
Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρεία μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος/ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους. Πριν από την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρεία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος/ων.

 

B. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε.

Back to Top
Product has been added to your cart