Επιλογή χρωμάτων για ένα χαρούμενο σαλόνι

Post_2 _Photo_2

Το χρώμα που θα βάψουμε το σαλόνι πρέπει να το επιλέξουμε ώστε να ταιριάζει στο στυλ μας. Θέλουμε έναν όμορφο και ζεστό χώρο που θα μας καλωσορίζει. Είναι το κεντρικό μέρος του σπιτιού, ένας χώρος που μπορείς να χαλαρώσεις ή και να διασκεδάσεις με φίλους.
Το μπεζ είναι ένα γήινο χρώμα, ιδανικό για το σαλόνι μιας και αποπνέει ζεστασιά. Μπορείς να επιλέξεις μια από τις πολλές αποχρώσεις του. Οι συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείς να κάνεις είναι πολλοί. Πρόκειται για έναν διαχρονικό συνδυασμό.
Το πορτοκαλί είναι ένα κοινωνικό χρώμα αφού συμβολίζει τη συναναστροφή με φίλους και οικογένεια για αυτό είναι ιδανικό χρώμα σαλονιού. Είναι ένα ζωηρό χρώμα που θα δώσει μια παιχνιδιάρικη πινελιά και ζωή στον χώρο.
Ένα ολόλευκο σαλόνι χαρίζει κομψότητα στο χώρο. Κάνει το χώρο να μοιάζει μεγαλύτερο και σε αφήνει ελεύθερο να παίξεις με χρώματα και συνδυασμούς σε έπιπλα και διακοσμητικά.
Το πράσινο είναι από τα ομορφότερα γήινα χρώματα. Μια απόχρωση που είναι πολύ δημοφιλής είναι το πράσινο της ελιάς. Η απόχρωση αυτή είναι αρκετά σκουρόχρωμη και έχει βάθος.
Μία άλλη ωραία επιλογή είναι το χρώμα της μέντας, το οποίο φωτίζει και δίνει λάμψη ενώ μαζί με το λευκό αποτελούν έναν υπέροχο συνδυασμό.
Το κίτρινο είναι χρώμα της ζεστασιάς, της ξεγνοιασιάς και της χαράς. Θα μετατρέψει το σαλόνι σε ένα ζεστό, φωτεινό και φιλόξενο σπίτι.
Τέλος, το γαλάζιο είναι από τα αγαπημένα χρώματα τοίχου για όλους τους χώρους του σπιτιού. Το χρώμα του καλοκαιρινού ουρανού και της καθαρής θάλασσας σίγουρα θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι
στην καρδιά του Αυγούστου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Leave a comment